Nieuws? Nog niet veel dit jaar.

Hoe gaat het met U allen? Al bekomen van de copieuze maaltijden? De alcohol reeds uitgezweet langs porieën en andere lichaamsopeningen? Ik hoop het voor allen en elk van van U.

De trend van nieuws dus. Blogs moeten nieuws brengen. Tsja er valt dit jaar nog niet veel nieuws te rapen natuurlijk, het arme beestje is met moeite twee dagen oud, het ligt nog rustig te soezen aan moeders borst. Benazir Bhutto is ook alweer een jaar dood. Dus dat is oude koek. Laat ons zien of in Brussel nog een aanslag wordt gepleegd, dan is het niet doorgaan van vuurwerk en andere festiviteiten toch niet voor niets geweest.

Eigenlijk hoop ik dat er dit jaar totaal geen nieuws is. Dat zou dan betekenen dat alle randdebielen die met bommetjes gooien, geweren rondhossen, dieren afmaken, vrouwen slaan, kinderen verkrachten, oorlogen beginnen maar nooit afmaken, overvallen plegen en vult U de rest maar zelf naar believen aan, van de aardbodem verdwenen zijn of zich in ieder geval gedeisd houden.

Dat zou pas nieuws zijn, niet?

Was getekend

Advertenties

Tags: , , ,

Eén reactie to “Nieuws? Nog niet veel dit jaar.”

  1. FrankiePebbles Says:

    Werd een even gevaarlijke als feestelijk bedoelde linguïstische vuurwerkshow op dit blog eerder deze week al niet op de juiste waarde geschat en in de doofpot gesmeten, nu verneem ik ook nog dat men met Oud & Nieuw in heel Brussel het vuurwerk heeft verboden!!

    In wat voor een wereld leven wij nu eigenlijk nog. Men kan tegenwoordig nergens meer ongestoord herrie schoppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: