Bill en zijn Hilarische vrouw

Diegenen onder U die zo nu en dan een krantje openslaan of een nieuwsuitzending bekijken zal het zeker niet ontgaan zijn dat Bill zijn eega de duimen heeft moeten leggen in haar poging om machtigste wijf van de wereld te worden. “Van een zwarte dan nog!” zou ze volgens niet officiële bronnen hysterisch uitgeschreeuwd hebben.Die niet officieële bron ben ik.

Weet U, haar enige motivatie om mee te dingen naar het presidentschap was, want nu mogen we wel was schrijven, om in dat witte huis te geraken en wraak te nemen. Ooit zij ze tegen Bill: ” Mijn wraak zal zoet zijn, op televisie heb ik dan wel met mijn plastieken glimlach verklaard dat ik je je escapade met Monica vergeven heb en je altijd zal blijven steunen, maar zelfs de kindertjes in Biafra, die dan nog geen Engels begrijpen, konden van mijn smoel aflezen dat ik stond te liegen zoals Bush met de Irakese kernwapens. Dus Billy, als ik tijdelijke eigenares word van de ovale kamer ontbied ik Dick Cheney, ga ik wijdbeens op de presidenstoel zitten met mijn voeten op de tafel en gebied ik hem mijn pruim af te likken! Daarna mag hij mij bewerken met zijn steigerende voornaam. Dan staan we gelijk wat het elkaar in het zak zetten betreft. Wat vind je van mijn idee?
Daar had Bill eventjes niet van terug. Hij bekeek zijn Hilarische en zag dat ze het meende. Hij kreeg zelfs een beetje schrik, want die eeuwige glimlach vertoonde volgens hem zelfs een beetje psychotische trekjes. Uit vrees voor lijf en leden steunde hij haar dan maar, al was het niet van harte. Nu heeft Bill nog meer schrik, want één of andere zwarte klootzak heeft haar plannen gedwarsboomd. En iemand zal de rekening betalen.

Was getekend

P.S.: Dit artikel ga ik proberen verpatsen aan Jean-Marie zijn nieuw tijdschrift! Voor de rubriek: Jean en de Polletiek.

Advertenties

Tags:

9 Reacties to “Bill en zijn Hilarische vrouw”

 1. ivo victoria Says:

  ik denk dat dit artikel wat te veel inhoudelijke diepgang heeft om in aanmerking te komen voor publicatie in Jean-Marie

 2. micheleeuw Says:

  Je zou wel eens gelijk kunnen hebben. 😉

 3. singajo Says:

  die is goed!

 4. Margo Says:

  Gelezen en goedgekeurd voor publicatie.

 5. Kris Says:

  JM zal in de wolken zijn. Want waar moet die man over blijven zeveren? Zijn brein ‘onder de krullenkop’ mag dan vol ideeën zitten en zijn tweede nummer mag dan al in december gepland zijn… wie gaat die prietpraat lezen? En blijven lezen? 🙂

 6. vandepotgerukte Says:

  @Ivo,
  Ik zal dit maar als een compliment zien. De achterliggende gedachte bij dit artikeltje was iets schrijven met ballen, zodoende wild ik Jean-Marie paaien. We zullen zien.

  @Micheleeuw,
  Dat weet U toch al lang.

  @Singajo,
  Bedankt.

  Margo,
  Ik hoop dat Jean-Marie er net hetzelfde over denkt.

  Kris,
  Bedankt dat U mijn schrijfsel geen prietpraat vindt.

  Was getekend

 7. zapnimf Says:

  Dit stukje heeft een hoog gniffelgehalte.

 8. zeezicht Says:

  JM zal zijn magazine wel vol reclame zetten, dat brengt tenminste iets op.

 9. Publiek geheim « Tomlievens Says:

  […] nu toch al iedereen weet dat Van De Pot Gerukt en Tom Lievens één en dezelfde persoon zijn zal ik maar op beide blogs terug schrijven. Toch zal […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: