Deugniet

Wie zullen we vandaag eens ophemelen of tot op de grond afbreken? Ik ben er nog niet uit. Alhoewel Tommeke Boonen, laat ons eerlijk wezen, wel een godsgeschenk is dezer dagen om even op de rooster te leggen. Ik had het over Rock and Roll figuren. Wel Tom is dat dus niet. Een koorknaap die aan de wijn gezeten heeft is de uitdrukking die ik zou gebruiken om Tom te beschrijven.

Tsja, als ge alle dagen met uw snuit in de gazetten staat en opgehemeld wordt moet ge op de duur wel beginnen geloven dat ge een soort God zijt. Daar is niets mis mee. Maar als ge dan toch een keertje deugnieterij wilt uithalen zorgt dan dat ge dat goed doet. Ge moet toch wel een verschrikkelijk stom kalf zijn om U op zo knullige wijze te laten snappen, niet? Snuift gij een keertje een lijntje Coke. Maar toch geen drie weken voor de Tour begint? Laat gij U maar ne keer gaan met een minderjarig meisje, maar zorgt dan dat niemand dat weet. Er zijn toch voldoende bomen in de bossen om uw Lambo te parkeren en een beetje aan dat meisje haar tieten te prutsen. Ge zijt gij de enigste niet Tom, maak U geen zorgen, maar speel het spelletje volgende keer iets verstandiger.

Was getekend

Advertenties

Tags:

7 Reacties to “Deugniet”

 1. Kris Says:

  Inderdaad! (laatste zin)
  Misschien is een ‘verstandig wielrenner’ wel een contradictio in terminis 🙂

 2. Patrick Says:

  Een verstandig wielrenner was bv E. Merckx. Hij sprak van huis uit Frans en men dacht altijd dat hij een NL idioot was. Ga eens na wat een bedrijf dat hij heeft opgezet. Bovendien was hij uitermate trouw aan zijn medestanders en ploegmaten. Oude waarden.

 3. Margo Says:

  Die jongen is nog volop op zoek naar zichzelf. Blinkt van kleinsafaan uit in waar hij goed in is, is uitzinnig populair, wordt op handen gedragen, wordt gevolgd als loslopend wild, verdient degoutant veel €’s , voelt van diverse kanten een grote druk op de schouders, …
  Beetje niet normaal als je nog aan het puberen bent. Je zou voor minder een lijntje snuiven. Beetje dom om zich te laten pakken. Ik dacht dat hij slimmer was.

 4. micheleeuw Says:

  Was ook mijn eerste gedachte : dom om zich te laten betrappen. Aan de andere kant : al ooit een slimme renner gezien ? Dan zouden ze toch een motor nemen, of wat ? 😆

 5. Patrick Says:

  @micheleeuw
  Een slimme renner is dus een motorrenner;o))

 6. singajo Says:

  mijn conclusie is: wat is het fijn om niet beroemd te zijn!

 7. jack of hearts Says:

  lekker geschreven, goede satire

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: