Bescheten rapen

George W.H. stond beteuterd naar zijn immense moestuin te kijken. Het Witte Huis is voorzien van alle gemakken en accomodatie. De moestuin is gelegen achter het huis, tussen de tennisvelden en hardlooppiste. Het was Hoover die in 1929 dit lapje grond begon te spitten op een ochtend. De arme man was nog geen twee maand leider van zijn natie toen hij daar een economische crisis op zijn bord geserveerd kreeg van heb ik jou daar. “Ik ga mijn eigen groenten verbouwen. 5100 vierkante meter terrein, hier moet wel een tomaatje op te kweken vallen.” Zo meende hij.

Nu stond Bush op net dezelfde plek te kijken hoe een paar mannen getooid met oranje plunjes deze hof van groenten aan het onderhouden waren. Bush had in een gulle bui een paar van de braafste terroristen uit Guantanamo laten overvliegen. Hij zorgde er wel voor dat de pers hier geen lucht van kreeg. “Als echte filantroop doe ik dit uit menslievendheid en niet om er enige electorale munt uit te slaan.” redeneerde hij.

Toch kon het zicht van zijn moestuin hem niet bekoren vandaag. Sinds deze sociale woonst toegekend was aan hem en zijn naasten, had hij een paar peroonlijke veranderingen aangebracht. In plaats van spruitjes, tomaten, ajuinen en bloemkolen te kweken had hij het ganse zootje vol laten planten met rapen. Daar was hij verzot op. Ondanks Barbara haar protest, want die gruwde van rapen, had hij toch doorgezet. “Wat denkt dat astrant wijf wel?” Dacht Bush. “Omdat ze een paar keer op de televisie geweest is aan mijn zijde mij een grote bek geven? Ik heb het hier voor het zeggen! God Bless America! En Barbara the turninsoup!”

Bush draaide zich weg van de in mestvaalt omgetoverde rapentuin. Deze vooravond was de meerderheid van het Congres in zijn rapen komen schijten. Zijn voorstel om de economische ramp zus en zo op te lossen was niet in goede aarde gevallen. De stront daarentegen wel want hier lag aarde van eerste kwaliteit. Speciaal van Montana overgevlogen, met een omweg langs Guantanamo.

“Ziet ge nu wel, George!” Krijste Barbara. “Ge hebt in uw rapen laten schijten, had ge tomaten gekweekt was dit allemaal niet voorgevallen!”

“Zie je wel,” dacht Palin die dit tafereel stond gade te slaan. “Binnenkort leven we zoals 6000 jaar geleden tussen de dinosaurussen als het zo blijft verder gaan met de ineenstorting van de economie.”

Was getekend

Was getekend

Advertenties

Tags:

7 Reacties to “Bescheten rapen”

 1. Maggy Magie Says:

  Een president die zijn moeder een astrant wijf noemt…weinig magie in het Witte Huis.

 2. vandepotgerukte Says:

  Weinig magie? Ik heb Bush daar toch al serieuze truken zien uithalen.

  Was getekend

 3. blanche Says:

  Toch niet met zijn moeder Barbara, hoewel zijn Laura dat misschien zou willen.

 4. FrankiePebbles Says:

  Laat maar komen, die oertijd. Ik ben reeds lang voorbereid.

 5. pucinella Says:

  Zo vader, zo zoon!

 6. micheleeuw Says:

  Hij zal ze toch kunnen opvreten want hebben ze het alsnog goed gekeurd. Wanneer smijten ze hem eindelijk weer buiten ?

 7. Hannah Says:

  Ja, 6000 jaar, dat was één van Sarah haar betere grappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: