Moeder aarde doet aan striptease

De wereld is begonnen aan haar striptease. De mooie geklede dame van weleer heeft genoeg van de luizen die haar lichaam bewonen, ze heeft besloten haar kledij af te gooien en de bijbehorende luizen een langzame dood te laten sterven. Het eerste kledingstuk dat ze quasi nonchalant afgooide zonder veel bloot te geven was de ozonlaag. Toch zorgde deze eerste stap in de erotische dans richting de totale vernietiging al voor een zwoele warmte. De luizen merkten het maar wilden het niet weten. Nadat ze zich een tijdje gekoesterd had in deze temperatuurstijging gepaard gaande met het smelten van een paar ijsblokjes in haar immense zeeblauwe drank was het tijd voor feest. Ze schudde verleidelijk met de blauwe massa die voor zoveel deining zorgde dat een paar van haar ontblote ledematen omsluierd werden door dit vocht. Maar ze kwam tot de conclusie dat deze spielerei nergens toe leidde en dat geduld hier op zijn plaats was. Haar saprofieten zouden haar wel ontkleden zonder dat zij daar enige mooite voor behoefde. De echte aard van het beestje had ze gemerkt, was nu in zijn volle glorie aan het boven komen. In haar vier en een halfmiljard jaar geschiedenis had ze wel al één en ander meegemaakt maar altijd op kleine schaal. Nu vierden hebzucht, wrok, wreedheid en vernietiginszucht hoogtij op haar hele lijf. Geil als een oude hoer die nog één keer een knapperd wil verleiden met haar afgetakelde lichaam wachtte ze.

Was getekend

Advertenties

Tags:

11 Reacties to “Moeder aarde doet aan striptease”

 1. Annemiek Says:

  Wat een prachtig beeldend log. Zo wordt de alles wat er op dit moment plaatsheeft op onze aarde een sensueel verhaal dat leest als een gedicht.
  Chapeau!

 2. adelheid Says:

  Heel sterk, deze tekst. Ik zie ze zo voor mij!

 3. zeezicht Says:

  Ja de aarde zal niet ineens vergaan, heel langzaam komt het einde…
  Mooie tekst!

 4. micheleeuw Says:

  Prachtig geschreven ! Wie zegt dat je het niet kan of niet goed (genoeg) bent ? Die moet dringend eens deze dame tegenkomen !

 5. Hannah Says:

  Origineel. Enkel superlatieven zijn hier op hun plaats.

 6. Margo Says:

  Gelezen en goedgekeurd.

 7. tijdtussendoor Says:

  Knap!

 8. FrankiePebbles Says:

  Zeer goed geschreven. Petje af, Van de Pot.

  De aarde knapt echt wel weer op. Maar niet voordat ze ons – met alle recht van de wereld – tot op de laatste cel heeft verdelgd. En ik zeg: go girl! We verdienen jou niet.

 9. vandepotgerukte Says:

  @Allen,

  Geen uitgevers onder jullie, of een kennis-uitgever.
  Bedankt voor de lovende woorden.

  Was getekend

 10. jack of hearts Says:

  Fantastisch, volgens mij is dit het meest originele log dat ik dit jaar gelezen heb. Deze moet genomineerd voor een originaliteitsprijs.

 11. Heidi Says:

  héél pakkend geschreven! waw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: