Awel! Ik schrijf ze allemaal

Als dat geen klaar en dudelijke titel is voor de trouwe lezer. Voor de niet trouwe lezer kan U mijn blog lezen en snel zal er licht zijn. Aan de niet trouwe lezer die te lui is om mijn blog te lezen wens ik een prettige verderzetting van zijn of haar leven toe. Alhoewel dat geen gemakkelijk leven zal zijn zonder mijn teksten door het leven te moeten.

Was getekend

Advertenties

Tags:

Eén reactie to “Awel! Ik schrijf ze allemaal”

  1. Annemie Says:

    Awel, ik was nog altijd aan het nadenken over een ‘origineel’ onderwerp… Ik vrees dat ik daar niet creatief genoeg voor ben! Maar misschien ben ik nog niet te laat!?
    Gisteren heb ik uit goede bron vernomen dat er hier in onze omgeving niks anders dan ‘spruiten’ zullen staan (echt waar!)en daarom was er veel activiteit op het land om de grond te verrijken met kalk (blijkbaar lusten spruitjes dat wel). Sinds jaar en dag is het hier altijd maïs wat de klok slaat en ons ook wat insluit. Volgend jaar in het begin van de lente, eind april, verwachten wij in onze familie ook een nieuwe ‘spruit’, zijnde kleinkind…ons vierde! Misschien kan je daarmee iets aanvangen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: